Myoutdoorkitchen Stainless Collection

Mikään ei voita klassikkoa! Myoutdoorkitchen Stainless Collection on amerikkalaishenkinen tuotesarja, jossa on erittäin nykyiakaisia, vapaasti seisovia pihakeittiöitä laadukkaalla 304 ruostumattomalla teräs viimeistelyllä. Kätevän moduulijärjestelmän ansiosta voit yhdistää moduulit maun mukaan. Valittavana on yli 15 moduulia, kuten grillejä, jääkaappeja, säilytysmoduuleja, kulmamoduuleja, pizzauuneja, pesuallasmoduuli ja teppanyaki-moduuli. Halutessasi voit valita myös jonkin valmiista pihakeittiö paketeistamme.

Stainless Collection -mallistosta löydät joka pihaan soveltuvat pihakeittiö ratkaisut. Stainless Collection -malliston pihakeittiömoduulit ovat korroosiota kestäviä ja ne eivät ole magneettisia, puhtaanapidon helpottamiseksi. Luo upea grillikeidas ja nauti ruoanlaitosta laadukkaassa pihakeittiössä vuoden ympäri.

Katso kaikki Myoutdoorkitchen Stainless Collection -moduulit
Katso kaikki Myoutdoorkitchen Stainless Collection -paketit.


Ruostumatonta 304 SS -terästä

Yhdistä haluamallasi tavalla

15+ moduulia

Löydä kaikki Stainless Collection -sarjan moduulit

Paina jokaista moduulia saadaksesi lisää teknisistä tietoa, kuten mitat, toiminnot ja muut ominaisuudet.

Valitut moduulit

Stainless Collection - Grilli
Stainless Collection - Grilli
Grilli on monille pihakeittiön keskipiste ja tärkein osa. Valintasi helpottamiseksi Myoutdoorkitchen Stainless Collection -mallisto tarjoaa kaasugrillejä, joissa on 4 tai 6 tehokasta poltinta, infrapunalämmitin ja varras.
Stainless Collection - Teppanyaki
Stainless Collection - Teppanyaki
Viihdytä vieraitasi vaikuttavalla ruoanvalmistuksella. Teppanyaki-paistotaso on todellisen pihakeittiön ystävän välttämättömyys. Teppanyaki on japanilainen ruoanlaittomenetelmä, joka sopii hienosti sekä lihan että kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen ja keittämiseen.
Stainless Collection - Sivupoltin
Stainless Collection - Sivupoltin
Lisää pihakeittiösi käyttömahdollisuuksia sivupolttimen avulla. Sivupolttimella voit keittää perunoita tai pastaa sekä valmistaa lämpimiä kastikkeita ja muita lisukkeita samalla kun grillaat. Myoutdoorkitchenin sivupolttimessa on kaksi tehokasta keittolevyä (teho 3,2 kW), jotka viimeistelevät ruoanlaittokokemuksesi.

Inspiraatiota Myoutdoorkitchenin Stainless Collection -sarjasta.