Myoutdoorkitchen Stainless Collection

Mikään ei voita klassikkoa! Myoutdoorkitchen Stainless Collection on amerikkalaishenkinen tuotesarja, jossa on erittäin moderneja vapaasti seisovia ulkokeittiöitä laadukkaalla 304 ruostumaton teräs -viimeistelyllä. Kätevän moduulijärjestelmän ansiosta voit yhdistää moduulit juuri niin kuin haluat. Valittavanasi on yli 15 moduulia – grillejä, jääkaappeja, säilytysmoduuleja, kulmamoduuleja, pizzauuneja, pesuallasmoduuli ja teppanyaki-moduuli. Halutessasi voit valita myös jonkin valmiista ulkokeittiöpaketeistamme.

Stainless Collection -mallistossa on ulkokeittiöitä kaikenlaisiin puutarhoihin: valitse haluamasi kokoinen ja mallinen kokonaisuus löytääksesi parhaiten juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Stainless Collection -malliston ulkokeittiömoduulit ovat korroosion kestäviä ja ei-magneettisia, mikä tekee niistä erittäin helppohoitoisia. Luo upea keidas ja nauti ruoanlaitosta laadukkaassa ulkokeittiössä ympäri vuoden!

Katso kaikki Myoutdoorkitchen Stainless Collection -moduulit
Katso kaikki Myoutdoorkitchen Stainless Collection -täydelliset paketit.


Ruostumatonta 304 SS -terästä

Yhdistä haluamallasi tavalla

15+ moduulia

Löydä kaikki moduulit Stainless Collection -sarjasta

Napsauta moduuleja saadaksesi lisätietoja teknisistä tiedoista, kuten mitoista, toiminnasta ja muista ominaisuuksista.

Moduulit keskiössä

Stainless Collection - Grilli
Stainless Collection - Grilli
Grilli on monille ulkokeittiön keskipiste ja tärkein osa, ja siksi on tärkeää, että valitset juuri sinulle sopivan grillin! Valintasi helpottamiseksi Myoutdoorkitchen Stainless Collection -mallisto tarjoaa kaasugrillejä, joissa on 4 tai 6 tehokasta poltinta, infrapunalämmitin ja varras.
Stainless Collection - Teppanyaki
Stainless Collection - Teppanyaki
Viihdytä vieraitasi vaikuttavalla ruoanvalmistuksella. Teppanyaki-paistotaso on todellisen ulkokeittiön ystävän välttämättömyys! Teppanyaki on japanilainen ruoanlaittomenetelmä, joka sopii hienosti lihan ja kasvisten wokkaamiseen, paistamiseen ja keittämiseen.
Stainless Collection - Sivupoltin
Stainless Collection - Sivupoltin
Lisää ulkokeittiösi käyttöä sivupolttimen avulla! Sivupoltin tarjoaa upeita mahdollisuuksia kulinaristisiin ulkoilmaelämyksiin. Sivupolttimella voit keittää perunoita tai pastaa sekä valmistaa lämpimiä kastikkeita ja muita herkullisia lisukkeita samalla kun grillaat. Myoutdoorkitchenin sivupolttimessa on kaksi tehokasta keittolevyä (teho 3,2 kW), jotka viimeistelevät ruoanlaittokokemuksesi!

Inspiraatiota Myoutdoorkitchenin Stainless Collection -sarjasta.