Suojaa ulkokeittiö Custom Made -suojuksella

Meillä on myös erityismuotoiltuja, ulkokeittiöille suunniteltuja suojuksia, jotka sopivat täydellisesti jokaiseen kesäkeittiöön. Säänkestävä suojus suojaa grilliäsi tai ulkokeittiötäsi sateelta, lialta ja voimakkaalta auringonvalolta. Suojus pidentää keittiön käyttöikää ja pitää se uudenveroisena pitkään. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää mitoista ja väreistä. Me autamme sinua.

Räätälöi oma suojus!

Erityismuotoillut suojukset, jotka on räätälöity sopimaan juuri sinun ulkokeittiöllesi. Suojus on valmistettu PVC:stä ja siinä on molemmilla puolilla Cleangardlack-käsittely, joka tekee siitä erittäin säänkestävän sekä suojaa lialta, vedeltä ja voimakkaalta auringonvalolta. Investoi korkealaatuiseen custom made -suojukseen, joka pidentää ulkokeittiösi käyttöikää!

Ota huomioon - Suojusta ei saa altistaa kuumuudelle – varmista, että grilli on täysin jäähtynyt ennen kuin peität sen suojuksella. Lue tarkemmat tuotetiedot täältä .Suojus mukautetaan ulkokeittiösi

Ruotsissa valmistettu

5 vuoden takuu

Valitse seuraavista väreistä:

Valitse seuraavista väreistä:

Hinta vakioväreille musta, hiekanvärinen ja harmaa: 199 eur/metri

Muut erikoisvärit: punainen, sininen, vihreä, valkoinen ja keltainen:299 eur/metri

Tilaa näin:

1. Varmistaaksesi ja tilataksesi oikean koon mittaa ulkokeittiösi leveys ja ilmoita se meille CM.

2. Valitse haluamasi suojuksen väri.

3. Ota yhteyttä asiakaspalveluun tilauksen vahvistamiseksi.

Nämä suojukset ovat tilaustuotteita, jotka valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Arvioitu toimitusaika on noin 3 viikkoa.