Hoito-opas - Miten huolehdin pihakeittiöstäni?

Ulkona sijaitsevat pihakeittiöt altistuvat tuulelle, sateelle ja muille sääolosuhteille, jotka koettelevat pihakeittiöiden kestävyyttä. Yksi pojakeittiön kestävyyteen vaikuttava tekijä on terästyyppi, ja suosittelemme tästä syytä 304 SS - ruostumatonta terästä. Toinen tärkeä tekijä on keittiön puhtaanapito ja ylläpito. Jotta pihakeittiösi käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, olemme koonneet yhteen parhaat huoltovinkkimme.
Hoito - 7 tärkeää seikkaa pihakeittiön hoidosta

1. Kaikki puhdistus- ja huoltotoimenpiteet on tehtävä silloin, kun yksiköt ovat kylmiä. Jos laite toimii nestekaasulla, se on kytkettävä pois päältä ja sen on annettava jäähtyä ennen huoltoa.

2. Jotta pihakeittiösi siisti pinta säilyisi, suosittelemme pinnan pesemistä miedolla saippuavedellä ja pyyhkimistä pehmeällä liinalla, kuten mikrokuituliinalla. Käytä ruostumattomalle teräkselle sopivia puhdistusaineita, kuten WD-40 tai Würthin ulkokeittiön yleispuhdistusainetta.

3. Grillin puhdistaminen: Grilliritilä on helpoin puhdistaa lämpimän veden ja saippuan seoksella. Käytä sitkeisiin tahroihin puhdistusainetta joka ei sisällä hiovia ainesosia, huuhtele vedellä ja anna kuivua. Koska nestekaasugrillien sisäpuolta ei ole maalattu valmistuksessa, se voi värjäytyä käytön jälkeen. Voit poistaa sen
käyttämällä grillin puhdistusainetta ja harjaa, huuhtele sen jälkeen saippuavedellä ja anna kuivua.

4. Myoutdoorkitchen Black Collectionsaa mustanharmaan värinsä kemiallisella prosessilla, jonka vuoksi voit käyttää keittiösi puhdistamiseen ainoastaan öljypohjaisia puhdistusaineita.

5. Älä käytä hankaavia tai syövyttäviä puhdistusaineita sillä aineet voivat vahingoittaa pintaa tai aiheuttaa tulipalon.

6. Älä käytä syövyttäviä grillin-/uunipuhdistusaineita maalatuilla pinnoilla.

7. Jos pihakeittiösi on ulkona ympäri vuoden, suosittelemme suojapeitteen käyttöä yhdessä säännöllisen huollon kanssa.

HUOM! Grillit on puhdistettava perusteellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Pihakeittiön muut moduulit on puhdistettava perusteellisesti säännöllisin aikavälein.