Hoito-opas - Miten huolehdin ulkokeittiöstäni?

Ulkona sijaitsevat ulkokeittiöt altistuvat tuulelle, sateelle ja muille olosuhteille, jotka koettelevat ulkokeittiöiden kestävyyttä. Yksi ulkokeittiön kestävyyteen vaikuttava tekijä on terästyyppi, ja suosittelemme parhaaksi vaihtoehdoksi 304 SS -terästä. Toinen tärkeä tekijä on keittiön hoito ja ylläpito. Jotta kesäkeittiösi käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, olemme koonneet yhteen parhaat ulkokeittiön hoitovinkkimme.
Hoito - 7 tärkeää seikkaa ulkokeittiön hoidosta

1. Kaikki puhdistus- ja huoltotoimenpiteet on tehtävä silloin, kun yksiköt ovat kylmiä. Jos laite toimii nestekaasulla, se on kytkettävä pois päältä ja sen on annettava jäähtyä ennen huollon aloittamista.

2. Jotta ulkokeittiösi korkealaatuinen ulkonäkö säilyisi, suosittelemme sen pesemistä miedolla saippuavedellä ja pyyhkimistä pehmeällä liinalla, kuten mikrokuituliinalla. Käytä ruostumattomalle teräkselle sopivia puhdistusaineita, kuten WD-40 tai Würthin ulkokeittiön yleispuhdistusainetta.

3. Grillin puhdistaminen: Grillausritilä on helpointa puhdistaa lämpimän veden ja saippuan seoksella. Käytä sitkeisiin tahroihin hankaamatonta puhdistusainetta, huuhtele vedellä ja anna kuivua. Koska nestekaasugrillien sisäpuolta ei ole maalattu valmistuksen aikana, se voi värjäytyä käytön jälkeen. Voit poistaa sen
käyttämällä grillin puhdistusainetta ja harjaa, huuhtele sen jälkeen saippuavedellä ja anna ilmakuivua.

4. Myoutdoorkitchen Black Collectionsaa mustanharmaan värinsä kemiallisella prosessilla, jonka vuoksi voit käyttää keittiösi puhdistamiseen ainoastaan öljypohjaisia puhdistusaineita.

5. Älä käytä hankaavia tai syttyviä puhdistusaineita sillä että voivat aiheuttaa vahinkoa tai tulipalon.

6. Älä käytä syövyttäviä grillin-/uunipuhdistusaineita maalatuilla pinnoilla.

7. Jos ulkokeittiösi on ulkona ympäri vuoden, suosittelemme suojapeitteen käyttöä yhdessä säännöllisen huollon kanssa.

HUOM! Grillit on puhdistettava perusteellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Ulkokeittiön muut moduulit on puhdistettava perusteellisesti säännöllisin väliajoin.