Toimitamme pihakeittiösi Espanjaan!

Jos sinulla on kesäasunto Espanjassa tai olet ehkä juuri ostanut huoneiston suurella kattoterassilla ja haluat ostaa pihakeittiön. Verkkosivustolta Minunulkokeittio.fi löydät pihakeittiön kaikkiin tilanteisiin. Tarjoamme kaikkea tyylipuhtaiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ulkokeittiöiden ja nykyaikaistan mustien, erimallisten pihakeittiöiden väliltä.

Tiesitkö, että voimme toimittaa pihakeittiösi suoraan loma-asunnollesi?

Vapaasti seisovilla moduuleilla voit suunnitella ja koota ulkotilaasi soveltuvan pihakeittiön.. Löydät vapaasti seisovien moduulien joukosta kaikkea grillien, sivupoltinten, pizzauunien, jääkaappien, pesualtaiden ja teppanyaki-paistolevyjen väliltä. Voit myös valita valmiista pihakeittiö ratkaisuistamme täysin valmiin pihakeittiö paketin. Jos haluat paikan päällä rakennetun pihakeittiön, meillä on myös kattava valikoima sisäänrakennettavia pihakeittiöitä, jotta voidaan integroida oman pihakeittiön.


Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@minunulkokeittio.fi tai soittamalla numeroon: 093 154 6231.


Miten tilaan Espanjaan toimitettavan ulkokeittiön?

Oletko kiinnostunut ja haluat tilata pihakeittiön ulkomaille, esimerkiksi loma-asuntoosi Espanjaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, ja niin asiantuntijamme auttavat sinua tekemään tilauksen.

Kuinka pitkä toimitusaika on Espanjaan?

Pihakeittiön toimitusaika voi vaihdella ja riippuu etupäässä siitä, minkä mallin haluat ostaa ja jos sitä on varastossa. Saadaksesi selville toimitusajan tai tietoa haluamasi tuotteen saatavuuden suoraan varastosta suosittelemme, että otat yhteyttä myyntitiimiimme

Haluatko, että pihakeittiösi toimitetaan johonkin muuhun maahan?

Minunulkokeittio.fi voi toimittaa pihakeittiöitä ja tuotteita muihin maihin. Espanjan lisäksi voimme toimittaa muun muassa Portugaliin, Ranskaan, Italiaan, Saksaan ja Hollantiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat selville, mihin maihin toimitamme tuotteita.