Toimitamme ulkokeittiösi Espanjaan!

Jos sinulla on kesäasunto Espanjassa tai olet ehkä juuri ostanut huoneiston suurella kattoterassilla ja haluat ostaa ulkokeittiön. Verkkosivustolta Minunulkokeittio.fi löydät ulkokeittiön kaikkiin tilanteisiin. Tarjoamme kaikkea tyylipuhtaiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ulkokeittiöiden ja modernien mustien, erimallisten ulkokeittiöiden väliltä.

Tiesitkö, että voimme toimittaa ulkokeittiösi suoraan loma-asuntoosi?

Vapaasti seisovilla moduuleilla voit suunnitella ja koota oman ulkokeittiösi, joka sopii juuri sinun ulkotilaasi. Löydät vapaasti seisovien moduulien joukosta kaikkea grillien, sivupoltinten, pizzauunien, jääkaappien, pesualtaiden ja teppanyaki-paistopöytien väliltä. Voit myös valita valmiista ulkokeittiöratkaisuistamme täysin valmiin ulkokeittiöpaketin. Jos olet kätevä tai haluat paikan päällä rakennetun ulkokeittiön, meillä on myös kattava valikoima sisäänrakennettavia ulkokeittiöitä, jotta voit rakentaa oman pysyvän ulkokeittiön loma-asuntoosi Espanjassa.


Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua!

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@minunulkokeittio.fi tai soittamalla numeroon: 093 154 6231.


Miten tilaan Espanjaan toimitettavan ulkokeittiön?

Oletko kiinnostunut ja haluat ostaa ulkokeittiön loma-asuntoosi Espanjaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, ja ulkokeittiöasiantuntijamme auttavat sinua edelleen ulkokeittiötilauksesi kanssa.

Kuinka pitkä ulkokeittiön toimitusaika on Espanjaan?

Ulkokeittiön toimitusaika voi vaihdella ja riippuu etupäässä siitä, minkä mallin haluat ostaa ja onko sitä varastossa. Saadaksesi selville toimitusajan tai tietoa haluamasi tuotteen saatavuuden suoraan varastosta suosittelemme, että otat yhteyttä myyntitiimiimme

Haluatko, että ulkokeittiösi toimitetaan johonkin muuhun maahan?

Minunulkokeittio.fi voi toimittaa ulkokeittiöitä ja tuotteita muihin maihin. Espanjan lisäksi voimme toimittaa muun muassa Portugaliin, Ranskaan, Italiaan, Saksaan ja Hollantiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat selville, mihin maihin toimitamme tuotteita!