Myoutdoorkitchen Black Collection

Tee koko naapurusto kateelliseksi ylellisellä, erittäin arvostetun Black Collection -malliston ulkokeittiöllä! Myoutdoorkitchen Black Collection on yksilöllinen ulkokeittiösarja, jossa on hienostunut antrasiitinvärinen viimeistely.

Ulkokeittiöt on valmistettu laadukkaasta 304 ruostumattomasta teräksestä, joka kestää hyvin korroosiota. Tämä terästyyppi ei ole magneettinen, minkä vuoksi se ei vedä likaa tai hiukkasia puoleensa ja on helppo pitää puhtaana. Kaikki moduulit ovat vapaasti seisovia ja voidaan asettaa haluamaasi järjestykseen. Valitse suoran mallinen ulkokeittiö, kulmamalli tai U-malli.

Black Collection -mallistossa on yli 15 tyylikästä antrasiitinväriseksi viimeisteltyä ruostumatonta moduulia, joissa on kaikki toivomasi toiminnot: grillejä, jääkaappeja, säilytysmoduuleja, kulmamoduuleja, pizzauuneja, pesuallasmoduuli ja teppanyaki-moduuli. Saatavillasi on kaikki mitä tarvitset luodaksesi ulkokeittiön, josta olet aina unelmoinut!


Ylellinen antrasiittin viimeistely

Ruostumatonta 304 SS -terästä

15+ moduulia

Löydä kaikki Black Collectionin moduulit

Napsauta moduuleja saadaksesi lisätietoja teknisistä tiedoista, kuten mitoista, toiminnasta ja muista ominaisuuksista.

Moduulit keskiössä

Black Collection - Grilli
Black Collection - Grilli
Grilli on monille ulkokeittiön keskipiste ja tärkein osa, ja siksi on tärkeää, että valitset juuri sinulle sopivan grillin! Valintasi helpottamiseksi Myoutdoorkitchen Black Collection -mallisto tarjoaa kaasugrillejä, joissa on 4 tai 6 tehokasta poltinta, infrapunalämmitin ja varras. Nauti herkullisista grilliruoista ja upeista makuelämyksistä ympäri vuoden!
Black Collection - Moduuli, jossa tiskipöytä ja säilytyskaappi
Black Collection - Moduuli, jossa tiskipöytä ja säilytyskaappi
Myoutdoorkitchen-moduuli, jossa on tiskipöytä ja säilytyskaappi, antaa käyttöösi juoksevan kylmän ja lämpimän veden sekä mahdollisuuden huuhdella lihat ja kasvikset, pestä kädet tai pitää työtasot puhtaina. Pesuallasmoduulissa on kätevä työtaso, jonka alla on kaksi ovellista kaappia. Kaapeissa on runsaasti säilytystilaa esimerkiksi grillausvälineille, jäteastialle tai muille tarvikkeille – kaapit ovat käytännöllinen ja tyylikäs säilytysratkaisu.
Black Collection - Pizzauuni
Black Collection - Pizzauuni
Täydennä ulkokeittiötäsi pizzauunilla, joka kohottaa takuuvarmasti kulinaristista potentiaaliasi! Tarjoa vieraillesi upeita makuelämyksiä valmistamalla täydellisiä pizzoja, leipiä, piirakoita ja makeita jälkiruokia vain muutamassa minuutissa. Myoutdoorkitchen Black Collection -malliston pizzauunit on valmistettu 304 SS ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty ylellisellä antrasiitinharmaalla pinnalla. Pizzauuneista on saatavana eri kokoja.

Inspiraatiota Myoutdoorkitchenin Black Collectionista