Myoutdoorkitchen Black Collection

Korostat helposi pihaasi ilmettä ylellisellä, erittäin arvostetun Black Collection -malliston pihakeittiöllä. Myoutdoorkitchen Black Collection on yksilöllinen pihakeittiösarja, jossa on hienostunut antrasiitinvärinen viimeistely.

Pihakeittiöt on valmistettu laadukkaasta 304 ruostumattomasta teräksestä, joka kestää hyvin korroosiota. Teräs ei ole magneettinen, minkä vuoksi se ei vedä puleensa likaa tai hiukkasia ja on helppo pitää puhtaana. Kaikki moduulit ovat vapaasti seisovia ja voidaan asettaa haluamaasi järjestykseen. Valitse suoran mallinen pihakeittiö, kulmamalli tai U-malli.

Black Collection -mallistossa on yli 15 tyylikästä antrasiitinväristä, ruostumatonta moduulia, joissa on kaikki tarvittavat toiminnot: grillejä, jääkaappeja, säilytysmoduuleja, kulmamoduuleja, pizzauuneja, pesuallasmoduuli ja teppanyaki-moduuli.


Ylellinen antrasiitti

Ruostumatonta 304 SS -terästä

15+ moduulia

Löydä kaikki Black Collectionin moduulit

Paina moduuleja saadaksesi lisätietoja, kuten teknisktä tietoa, mitat, toiminnot ja muut ominaisuudet.

Valitut moduulit

Black Collection - Grilli
Black Collection - Grilli
Grilli on monille pihakeittiön keskipiste ja siksi on tärkeää, että valitset juuri sinulle sopivan grillin. Valintasi helpottamiseksi Myoutdoorkitchen Black Collection -mallisto tarjoaa kaasugrillejä, joissa on 4 tai 6 tehokasta poltinta, infrapunalämmitin ja varras. Nauti grilliherkuista ja upeista makuelämyksistä ympäri vuoden.
Black Collection - Moduuli, tiskipöydällä ja säilytyskaapilla
Black Collection - Moduuli, tiskipöydällä ja säilytyskaapilla
Myoutdoorkitchen-moduuli, tiskipöydällä ja säilytyskaapilla, antaa mahdollisuuden huuhdella lihat ja kasvikset, pestä kädet tai pitää työtasot puhtaina. Pesuallasmoduulissa on kätevä työtaso, jonka alla kaksi ovellista kaappia. Kaapeissa on runsaasti säilytystilaa esimerkiksi grillausvälineille, jäteastialle tai muille tarvikkeille – kaapit ovat käytännöllinen ja tyylikäs säilytysratkaisu.
Black Collection - Pizzauuni
Black Collection - Pizzauuni
Täydennä pihakeittiösi pizzauunilla, Tarjoa vieraillesi upeita makuelämyksiä paistamalla pizzoja, leipiä, piirakoita ja makeita jälkiruokia muutamassa minuutissa. Myoutdoorkitchen Black Collection -malliston pizzauunit on valmistettu 304 SS ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty ylellisellä antrasiitinharmaalla pinnalla. Pizzauuneja on saatavana erin kokoisina.

Inspiraatiota Myoutdoorkitchenin Black Collectionista